Neven Andrilović

PR, PC, web, photo


I am a communication professional and work as Chief PR adviser in Privredna banka Zagreb. I used to be a photojournalist, (photo)reporter and editor. I am engaged in photography since high school days, which still remains my main passion. I have participated on about twenty group photography exhibitions.

Special photographic interests are mountains and macro photography. I have been a vibrant hiker since my childhood. I am a bicycle enthusiast and recently a runner.

Currently exploring an exciting world of web design, PHP programming and foreign languages.

Find out more: Galerija autorskih fotografija, Nevenov bicikl and Nevenov blog

nevand8@gmail.com

andrilovic@gmx.com

neven@nevenovbicikl.com


Neven on Twitter

Neven on Flickr

Neven At Runolist

Ovaj veliki servis za "hostanje" slika i video materijala mi je najbolje sjeo te redovito postavljam fotografije na njega.

Min fotografering idag

Neven portret, polica s knjigama, crno-bijelo

Moja je fotografija danas, naravno, 100 posto digitalna pa tako i ovaj autoportret. Snimljen je digitalnim fotoaparatom i softverski pretvoren u crno-bijelu sliku. Postoji mnogo načina kako se to radi, a u PhotoShopu su vrlo jednostavni. Fotografiji je "umjetno" smanjena dubinska oštrina zamućivanjem pozadine - odnosno ona je "fotošopirana" - pa izgleda kao da je snimljena s većim teleobjektivom s velikim otvorom blende. U realnosti snimljena je s objektivom od 35mm.

View details »


Neven - a blast from the past

Neven, osamdesete godine

U osamdesetim godinama prošlog stoljeća moj je fotoaparat bio Nikon FE, s metalnim kućištem, ali elektronskim zatvaračem, bila ga je prava uživancija koristiti.

Neven on Google+

Neven on YouTube